Laatste nieuws

Disclaimer

 

Algemene Voorwaarden

In deze disclaimer wordt verstaan onder:
- de eigenaar: de eigenaar van de website;  
- gebruik(en): alle denkbare handelingen;  
- de gebruiker (bezoeker) van de website;    
- de content: alle in de website aanwezige inhoud.

Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. 
Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. 
De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het   getoonde. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Aansprakelijkheid
Henk van Dorp "Sports" Management , streeft er naar om de gebruiker van HVDSPORTSMANAGEMENT.NL zo actueel en correct mogelijke informatie te verschaffen. Toch kan het voorkomen dat de informatie op de site onvolledig of onjuist is. Henk van Dorp "Sports" Management (lees eigenaar) aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie aangeboden op HVDSPORTSMANAGEMENT.NL.


Privacy
Henk van Dorp "Sports" Management , respecteert de privacy van alle bezoekers van HVDSPORTSMANAGEMENT.NL. Als uw persoonlijke gegevens worden gevraagd, wordt deze informatie vertrouwelijk behandeld en gebruiken we die om aan u, de voor u relevante informatie te verstrekken. Deze informatie wordt slechts aan die derden verstrekt die door  Henk van Dorp "Sports" Management , zijn ingeschakeld om u van de door u gevraagde informatie te kunnen voorzien. Wanneer u uw gegevens invoert, gaat u hiermee akkoord.

Copyright
Niets van deze website mag zonder toestemming van Henk van Dorp "Sports" Management (de eigenaar), worden gebruikt, behalve wanneer het downloaden, bekijken en/of printen ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik betreft.


Toepasselijk recht
Op de toegang tot en het gebruik van deze site is het Nederlands recht van toepassing.

Merken
Alle woord- en beeldmerken die zijn afgebeeld op deze site zijn eigendom van Henk van Dorp "Sports" Management (de eigenaar), of in het voorkomende geval, van enige andere merkhouder, is het- anders dan dat er schriftelijke toestemming door de eigenaar wordt gegeven - , niet toegestaan een of meer van deze merken te gebruiken, op welke wijze dan ook.

Informatie
Als u meer informatie wilt, kunt u e-mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Spitsenschool

Dak

Dak

Reactief

Reactief

SenW

SenW